Σχετικά με την εταιρεία

Το κτηματομεσιτικό γραφείο Τόσκας δραστηριοποιείται από το 1998 στις αγοραπωλησίες, ενοικιάσεις ακινήτων για την πόλη και τα χωριά της Δράμας. Με την βοήθεια των συνεργατών μας εξυπηρετούμε άμεσα και τις μεγάλεις πόλεις της περιοχής όπως Καβάλα, Σέρρες, Θάσσος, Θεσσαλονική και Χαλκιδική.

Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Δράμας έναντι του ΙΚΑ και είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε συναλλαγή ιδιωτικής αλλά και εμπορικής ακίνητης περιουσίας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αλλαγή ενός σπιτιού, περιοχής ή ακόμη και πόλης, αποτελεί την αρχή μιας περιπέτειας. Η εύρεση ενός σπιτιού είναι συνήθως μια επίμονη, κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία. Ελάτε στο γραφείο μας ώστε να αποφύγετε όλη την κούραση και να ζήσετε την περιπέτεια σας.

Η απόκτηση μιας ιδιοκτησίας είναι για πολλούς ανθρώπους επένδυση ζωής, το γραφείο μας μπορεί να σας προσφέρει συμβουλές ώστε να ελαχισοποιήσετε τον κίνδυνο μιας λάθος επένδυσης ώστε να είστε ποιο ασφαλής και σίγουρος για την απόφαση σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

    Το γραφείο μας φροντίζει καθημερινά να ψάχνει για νέα ακίνητα και ευκαιρίες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Δράμας.

  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

    Το γραφείο μας συνεργάζεται με όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση στην καλύτερη τιμή χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσετε άδικα τον χρόνο σας.

  • ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    Το γραφείο μας μέσα από τα 26 χρόνια λειτουργίας του, γνωρίζει τέλεια την αγορά της Δράμας και μπορεί να σας προσφέρει συμβουλές για όλα τα είδη ακινήτου σε όλες τις περιοχές της πόλης ώστε να επιλέξετε το καλύτερο συνδιασμό ακινήτου - τιμής.

Επικοινωνίστε μαζί μας σήμερα για δωρεάν εκτίμηση ακινήτου.

Το γραφείο μας είναι στην διάθεση σας να προσφέρει συμβουλές για ακίνητα ή αγροτεμάχια που σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ή να εκμεταλευτήτε.